De la CS Brazi, la Nationala !

Mihaela Burtica si Nina Anca, jucatoare reprezentative ale singurei echipe de fotbal rezervata sexului frumos din judet – CS Brazi – au primit convocari la selectionata tricolora de senioare! Burtica si Anca vor face parte din lotul Romaniei, care urmeaza sa ia startul, luna viitoare, in preliminariile Campionatului European, editia 2011-2013 (turneul final fiind programat in Suedia, peste doi ani). Nationala feminina, condusa tehnic de Maria Delicoiu, face parte din Grupa 2 (una dintre cele mai grele ale calificarilor), alaturi de Germania (multipla campioana mondiala si europeana), Spania, Elvetia, Turcia si Kazahstan. Tricolorele vor sustine primul lor joc din grupa la jumatatea lunii septembrie, contra Kazahstanului, in deplasare.
Mihaela Adriana Burtica (foto 1), sportiva in varsta de 35 de ani, revine la Nationala dupa o absenta de 5 ani, ea imbracand, in perioada 1998-2006, de 108 ori tricoul Romaniei! De precizat ca Burtica este a treia fotballista, ca numar de selectii, intr-un clasament „all-time” de gen. Ea a marcat, pana acum, 6 goluri, in tricoul primei reprezentative, de precizat fiind si ca ‘’Mela’’ a mai evoluat de 3 ori impotriva reprezentativei similare din Kazahstan.
Despre cealalta „convocata”, Nina Anca, jucatoare in varsta de 23 de ani, care a revenit la Brazi dupa un periplu de 6 luni la Targoviste, se poate spune ca este aproape o debutanta, pentru ca are contabilizata, pana acum, o singura prezenta sub tricolor, intr-un amical cu Serbia, de anul trecut.
O alta jucatoare a echipei lui Hagianu, adolescenta Mihaela Merlan (in foto 2, care implineste 15 ani in toamna, ea fiind proaspat legitimata), se afla, deja, in vederile lui Mirel Albon, antrenorul principal al nationalei de junioare, ea urmand sa fie testata la proxima actiune a lotului juvenil al Romaniei.

Sursa: ziarulprahova.ro

Acest articol a fost publicat în CS Brazi și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s