Fetele lui Hagianu au cucerit „Cupa Comunei Brazi”

Sub un soare naucitor, duminica trecuta, pe terenul central din Brazii de Jos, patru echipe de fotbal feminin din judetele Prahova, Brasov, Dambovita si Buzau, adica aproape jumatate din Seria Est a Ligii I, si-au disputat trofeul pus in joc la prima editie a „Cupei Comunei Brazi”.
„Patrulaterul”, aflat la editia cu nr. 1, a fost inclus in calendarul sarbatorii „Zilelor localitatii”, iar trofeul a revenit pe merit gazdelor.
Echipa pregatita de Mircea Hagianu s-a impus, in ciuda a trei absente de marca (Nina Anca, Maria Bardea si Madalina Craciun), dovedindu-se superioara la toate capitolele, in fata celorlalte trei partenere de intrecere, singura adversara care i-a pus ceva probleme fiind Blue Angel Cristian – Brasov. Asta insa, in conditiile in care formatia din judetul vecin a folosit nu mai putin de patru jucatoare de la Sporting si Real Craiova – toate inca nelegitimate, printre care si Linda Cergan, una dintre fotbalistele de valoare ale campionatului, curtata inclusiv de CS Brazi.
Iata, pe scurt, ‘’filmul’’ turneului, unul care a necesitat eforturi considerabile din partea organizatorilor (Primaria si Clubul Sportiv local), atat din punct de vedere financiar, cat si logistic.
Sistemul tehnic de desfasurare propus initial (2 reprize X 20 minute jocul) a fost modificat imediat dupa tragerea la sorti, la propunerea antrenorilor, marindu-se cu 10 minute durata fiecarei reprize, astfel incat un meci s-a intins pe 60 de minute efective petrecute pe ‘’dreptunghiul verde’’.

Faza preliminara:
CSS Targoviste (antrenor Mihai Tataran) – Blue Angel Cristian Brasov (antrenor Stefan Gheana) 1-2
CS Brazi (antrenor Mircea Hagianu) – Vointa 2010 Buzau (antrenor Marius Musceleanu ) 6-0 (au marcat: Mihaela Radu – 3, Mihaela Burtica – 2, Romina Soare)
Finala mica (locurile 3-4):
# CSS Targoviste – Vointa 2010 Buzau 5-2

Finala mare (locurile 1-2):
CS Brazi – Blue Angel Cristian 2-0 (a marcat Mihaela Radu – 2)
Formatia “standard” folosita de CS Brazi pe parcursul competitiei a fost urmatoarea: Ionela Dinca – Gabriela Bucur, Diana Florea, Denisa Comanoiu (nou venita), Mihaela Bacescu – Mihaela Merlan (nou venita – 15 ani), Mihaela Burtica, Romina Soare, Corina Tatu (nou venita – 14 ani) – Mihaela Radu, Andra Raducanu. Au mai jucat si Anda Stefanescu, Maria Dumitru si Andreea Popescu.

Laureatii competitiei:
* Castigatoarea trofeului ‘’Cupa Comunei Brazi ‘’ – CS Brazi
* Locul 2 – Blue Angel Cristian Brasov
* Locul 3 – CSS Targoviste
* Cea mai buna jucatoare – Mihaela Burtica (CS Brazi)
* Golgheterul turneului – Mihaela Radu (CS Brazi – 5 goluri marcate)
* Premiul ‘’Simpatia publicului’’ – Maria Popa (Vointa 2010 Buzau) – 12 ani, o jucatoare in ‘’miniatura’’, de nici 30 de kilograme, care a facut cateva faze senzationale pentru varsta sa, dar mai ales pentru gabaritul ei de ‘’buzunar’’
Cupele acordate finalistelor, medaliile si diplomele individuale au fost inmanate de catre viceprimarul Leonas Radu.
In concluzie, a fost un ‘’patrulater’’ reusit, cu priza la public, interesul pentru fotbalul practicat de fete, cel putin la Brazi, chiar intrecand asteptarile, iar rezultatele incep sa se vada, obiectivul echipei pentru apropiatul campionat fiind accederea in play-off (turneu in 4 la care vor participa, in primavara lui 2012, dupa sezonul regulat, primele doua clasate din fiecare serie, Est si Vest, pentru stabilirea ierarhiei finalei si a noii campioane).

Sursa: ziarulprahova.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CS Brazi și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s