CFR Timişoara poate juca în prima ligă!

CFR Timisoara feminin

CFR Timisoara feminin

Dar nu la băieţi… ci la fete. Un frumos proiect pus la cale de gruparea feroviară pare să prindă contur. Echipa feminină a clubului timişorean a jucat în sezonul trecut în campionatul judeţean de juniori, dar acum va încerca să joace în prima ligă feminină.

Totul va depinde de decizia Federaţiei de specialitate care se va reuni la începutul lunii august. Dacă ne vor accepta în prima ligă vom juca, dacă ne vor trimite în liga secundă sunt şanse minime să începem competiţia din acel eşalon”, ne-a explicat preşedintele clubului feroviarConstantin Nedela.

Între timp, „leopardele” s-au reunit în cursul acestei săptămâni la stadionul de la Gara Mare. Echipa este formată din jucătoare care au evoluat la Ripensia, dar şi de fotbaliste tinere, dornice de afirmare. „Secundul” Alin Molcuţ se pregăteşte de instruirea tinerelor. „Poarta clubului este deschisă pentru orice fată care vrea să joace fotbal. Lotul va fi definitivat probabil după ce vom cunoaşte liga în care vom evolua”, ne-a spus Molcuţ.

Cu multe dintre fete am jucat şi la Ripensia şi ne cunoaştem. Cele tinere vor veni lângă noi şi cu siguranţă vor creşte în evoluţii. Sper ca în campionat să jucăm bine şi să ne batem la locul doi, chiar dacă şi Craiova este foarte puternică”, ne-a spus Mihaela Durlă, jucătoare – CFR Timişoara.

Sursa: banatsport.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CFR Timisoara și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s