Aradul va avea iar fotbal feminin de primă ligă

Ioan Hamza, artizanul echipei „UTA – Tânăra Doamnă”, a anunţat că Dorel Cura, şeful AJF, a dus la bun sfârşit procedurile de înscriere în prima ligă. „Deşi modul de organizare al campionatului va fi decis abia pe 4 august, din surse oficiale am aflat că Liga 1 de fotbal feminin va fi alcătuită din două serii în care, echipele vor fi repartizate după criterii geografice, est şi vest”, a spus Hamza.
Marţi, fetele din echipa arădeană au avut o întrevedere la sediul  AJF cu preşedintele Cura, iar de miercurea viitoare vor fi reluate antrenamentele. Şedinţele de pregătire se vor desfăşura pe terenul ICRTI. Înainte de sezonul 2011-2012 din Liga 1, cea mai apropiată competiţie la care vor participa fetele e programată în luna august. Pe 7, arădencele vor fi la Bekecsaba, acolo unde se dispută un turneu internaţional. Trupa arădeană are deja o experienţă externă de succes, un triumf la un turneu amical desfăşurat în localitatea maghiară Gyula.
Mai rămâne de rezolvat problema antrenorului. Viorel Erdei, acutualul tehnician doreşte să aştepte întoar­cerea în ţară a lui Alexandru  Meszar, pentru a clarifica situaţia lui la clubul Atletico.
Monica Meszaros, Daniela Mureşan (portari), Floare Liheţ, Eugenia Anghel, Monica Magocs, Diana Lupşa, Andreea Tănăsie, Nicoleta Pîrvu, Roxana Danciu, Andrada Vanu, Camelia Dobromirescu, Emilia Banda, Sorina Amuţescu şi Andreea Sala e efectivul Tinerei Doamne. Dintre fete, Floare Liheţ e cea mai experimentată, ea jucând şi în echipa CPL-ului din anii 90. „Flori” avea să se remarce apoi în ringul de box, având o carieră frumoasă care continuă şi acum.

Sursa: glsa.ro

Acest articol a fost publicat în UTA și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s