Fetele în Liga 1

CFR Timişoara va avea din această toamnă o echipă de fotbal feminin în prima ligă. Jucătoarele timişorene vor fi pregătite în viitoarea ediţie de campionat de Florin Bugar şi Alin Molcuţ.

CFR Timişoara va fi singura reprezentantă din fotbalul timişorean care va juca în prima ligă, însă nu echipa de băieţi, ci una de fete. Formaţia timişoreană va juca în Liga 1 alături de echipele din Baia Mare, Oradea, Reşiţa, Arad, Reghin şi câte două echipe din Craiova şi Cluj Napoca. Programul meciurilor va fi stabilit la începutul lunii august. Tot atunci va fi definitivat şi lotul formaţiei timişorene care va fi condus de pe bancă de Florin Bugar.

 “Da, o să fie ceva nou şi pentru mine pentru că nu am mai antrenat fete până acum. O să văd ş ice lot vom avea la dispoziţie. Le-am văzut pe fete la antrenamente şi lovesc mingea foarte bine.” Florin Bugar, antrenor – CFR Timişoara

Alături de Florin Bugar pe banca echipei de fotbal feminin a CFR-ului va lua loc şi atacantul Alin Molcuţ. Liga Naţională de fotbal feminin va avea din acest sezon două serii de câte zece echipe.

Sursa: tvt89.bridgeman.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CFR Timisoara și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s