Fetele au revenit din vacanta

Sezonul trecut, echipa de fotbal feminin a clubului CS Brazi a incheiat campionatul de Liga I pe un onorant loc patru. Pentru a avea acelasi traseu si in viitorul sezon, tehnicianul Mircea Hagianu si-a chemat elevele la antrenament, acestea parcurgand, deja, trei sedinte de pregatire. La capitolul noutati se poate mentiona prezenta jucatoarei Denisa Comanoiu, de la CSS Targoviste Feminin, sportiva care pare tentata sa-si continue activitatea la gruparea prahoveana. Mai mult, la CS Brazi ar putea reveni si atacantul Nina Anca, jucatoare care in turul campionatului a imbracat tricoul prahovencelor, iar in iarna a fost exclusa din lot din cauza unor probleme de indisciplina. Din cate se pare, oficialii gruparii si-au schimbat opinia fata de aceasta sportiva si sunt decisi sa o reprimeasca la echipa. La urmatoarele antrenamente ar putea aparea si alte sportive care doresc sa fie legitimate la formatia din Brazi.
In ceea ce priveste jocurile de verificare, in momentul de fata este antamat doar turneul amical de la Brazi, din 14 august. Alaturi de echipa prahoveana ar urma sa mai participe alte trei formatii, numele acestora urmand sa fie stabilite in cel mai scurt timp.
In alta ordine de idei, Federatia Romana de Fotbal primeste cereri de inscriere in noul campionat pana pe 20 iulie, inclusiv. Pana ieri, si-au manifestat intentia de a participa 20 de echipe, unele dintre acestea aflandu-se la primul sezon. In asemenea conditii, Liga I de fobtal feminin va fi structurata pe doua serii, Nord si Sud, iar cele mai bune grupari din fiecare grupa vor evolua in sistem play-off. Insa, mai multe amanunte despre acest aspect vom cunoaste abia dupa prima sedinta cu reprezentantii formatiilor, care va avea loc, cel mai probabil, la finele lunii in curs.

Sursa: ziarulprahova.ro

Acest articol a fost publicat în CS Brazi, CSS Targoviste, Liga I feminin și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s