Nouă jucătoare de la Olimpia Cluj, convocate la naţională

Viitoarea campioană a României s-a întărit în pauza de iarnă cu Andreea Voicu şi Laura Desmirean, care activează în linia mediană
Nu mai puţin de 9  componente ale echipei de fotbal feminin Olimpia Cluj au fost convocate la prima reprezentativă a României, care participă în această perioadă la un turneu în Algarve. Întoarcerea “tricolorelor” este programată pe 10 martie, motiv pentru care returul Ligii 1 se reia cu întîrziere. Echipa pregătită de Mirel Albon va susţine trei partide oficiale pînă la sfîrşitul lunii martie, întîlnind pe Sporting Craiova (deplasare, 13 martie) şi de două ori pe Motorul Oradea, în campionat pe 27 martie (deplasare) şi în Cupa României pe 30 martie (pe teren propriu). Să mai spunem că liderul Ligii 1 a încheiat în pauza de iarnă un parteneriat cu firma de echipament sportiv “Masita”, valabil de un an de zile. Firma olandeză asigură echipament şi celor de la Oţelul Galaţi. În ciuda parcursului perfect din turul campionatului, jucătoarele Olimpiei rămîn cu picioarele pe pămînt şi vor aborda returul cu aceeaşi seriozitate. “Ne dorim să cîştigăm titlul şi să participăm în grupele UEFA Womens Champions League. Determinarea fetelor s-a văzut încă din startul pregătirilor în perioada de iarnă, iar convocarea la lotul naţional a 9 jucătoare de la Olimpia a venit firesc, ca urmare a formei sportive şi a pregătirii excelente dovedite în meciurile amicale” a declarat Alin Cioban, vice-preşedintele Olimpiei Cluj. Să mai spunem că echipa clujeană s-a întărit în pauza de iarnă cu două jucătoare tinere. Este vorba de Andreea Voicu şi Laura Desmirean. Prima a evoluat în tur la Fair Play Bucureşti, iar cea de-a doua la Independenţa Baia Mare. Ambele activează în linia mediană. De asemenea, Roxana Prunean, cea activează pe postul de fundaş, a fost promovată de la lotul de junioare. La Academia de Fotbal Feminin au fost legitimate Georgiana Ilaş, Georgiana Lipotean şi Melinda Nagy. “Pentru realizarea obiectivelor în anul 2011, pe lîngă dăruirea şi profesionalismul fetelor este nevoie şi de o susţinere financiară corespunzătoare, iar în acest sens aşteptăm cu interes repartiţia bugetului pentru sport, atît la Primăria Cluj-Napoca, cît şi la Consiliul Judeţean Cluj” a mai adăugat Alin Cioban.

Sursa: http://www.olimpiacluj.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în CFF Olimpia Cluj, Echipa nationala și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s