Meci de fotbal feminin pentru strângere de fonduri

Alice&Tunes jocă la Sala Sporturilor cu VIP-uri şi glorii de la FC Argeş. Sub titulatura „O provocare feminină”, la Sala Sporturilor din Piteşti, va avea loc un meci demonstrativ cu scop caritabil.

Vor juca echipe formate din fetele de la echipa de fotbal feminine Fc Alice&Tunes, şi foste glorii de la FC Argeş şi vIP_uri locale, directori de instituţii, persoane din administraţia locală. Invitaţi de onoare: Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului şi Ionuţ Lupescu, Director General al federaţiei Române de Fotbal.

Cele 17 „luptătoare” de pe terenul de fotbal

Sunt tinere, frumoase şi iubesc fotbalul. Cele 17 jucătoare de la FC Alice & Tunes, echipa de fotbal feminin a Piteştiului activează în liga întâi, formaţia afiind înfiinţată la 24 august 2008, de către Ion Tunaru, antrenorul şi preşedintele clubului sportiv Alice & Tunes. „Am văzut cum băieţii care se antrenau la mine mi-i tot luau alţii pe la alte cluburi şi atunci m-am gândit să înfiinţez o secţie de fete, pentru că pe ele n-o să mi le ia nimeni”, spune, cu zâmbetul pe buze, Ion Tunaru.

Joacă pentru a se salva

În această seară fetele joacă pentru a strange fonduri care să le ajute să se meţină în Liga Naţională de Fotbal Feminin. Evenimentul are loc în această seară seară, cu începere de la ora 18.00, iar scopul acţiunii este acela de a strânge fonduri. Banii vor fi folosiţi pentru susţinerea echipei în Liga Naţională de Fotbal Feminin, iar 25% din banii adunaţi vor merge către o fundaţie de caritate locală. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Piteşti, Federaţiei Române de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş.

Sursa: adevarul.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alice & Tunes și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s