Maine se decide viitorul primei Academii de Fotbal Feminin

In data de 15 februarie va avea loc la UEFA Sedinta Comisiei pentru Dezvoltarea Fotbalului Feminin.

Pe ordinea de zi se afla si analiza proiectului depus de clubul Olimpia, singurul acceptat ca proiect-pilot pentru Estul Europei, avand ca obiectiv dezvoltarea fotbalului feminin.

Conducerea clubului CFF Olimpia a decis sa faca o Academie de Fotbal Feminin la Cluj. Este primul proiect de acest gen admis si analizat in comisiile UEFA, iar Romania ar avea in premiera o astfel de academie.

In data de 23-25 februarie, tot in cadrul UEFA, se organizeaza la Nyon un workshop intitulat „KISS Workshop Women’s Football Development”, la care va participa si Mirel Albon, managerul general al echipei CFF Olimpia, care va expune tematici specifice fotbalului feminin din Romania.

„Este adevarat ca maine UEFA va analiza proiectul nostru, care este, de altfel, singurul proiect de acest gen din Romania. Este o mandrie atat pentru Cluj, cat si pentru Romania sa avem o academie adresata exclusiv fotbalului feminin. Maine seara voi primi un raspuns referitor la ce s-a discutat la UEFA. Sper sa fie totul bine”, a declarat Mirel Albon pentru citynews.ro.

In ceea ce priveste convocarea la lotul national, noua jucatoare de la CFF Olimpia vor fi chemate pentru un stagiu de pregatire la Mogosoaia, care va avea loc in data de 25 februarie: Maria Ficzay, Bortan Ioana, Cosmina Dusa, Sârghe Raluca, Lunca Alexandra, Corduneanu Andreea, Gurz Daniela, Vatafu Stefania, Ciorca Madalina

Convocarea a fost realizata in vederea participarii Echipei Nationale a Romaniei de Fotbal Feminin, in perioada 2-9 martie, la cel mai important si puternic turneu international rezervat echipelor nationale, Algarve Cup.

Grupele desemnate pentru acest turneu sunt urmatoarele :

Grupa A: Japonia, Finlanda, SUA si Norvegia.
Grupa B: Suedia, China, Islanda si Danemarca.
Grupa C: Portugalia, Romania, Chile si Tara Galilor

Sursa: citynews.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CFF Olimpia Cluj și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s