Fotbalul feminin, in atentia AJF Arad

Conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Arad si-a propus in acest an organizarea mai multor competitii fotbalistice, una dintre acestea fiind destinata persoanelor de sex feminin.

Presedintele AJF Arad, Dorel Cura (foto), a spus ca intentia conducerii Asociatiei este de a aduce lumea, in special tinerii, pe terenurile de sport. In acest an, AJF Arad vrea sa organizeze un campionat de fotbal al cartierelor din municipiul Arad. Aceasta competitie va fi adresata exclusiv persoanelor care nu sunt legimitate la vreun club sportiv. De asemenea, unul dintre proiectele Asociatiei Judetene de Fotbal Arad consta in organizarea unui campionat de fotbal pe plaja. Pentru organizarea acestui campionat, AJF va solicita si ajutorul Primariei municipiului Arad. Intentia conducatorilor fotbalului judetean este de a organiza competitii de fotbal pe plaja si in judet, la Ghioroc si Pecica.

Dorel Cura a mai spus ca unul dintre proiectele AJF este reactualizarea fotbalului feminin la Arad. „Vrem sa reactualizam si sectorul fotbalului feminin, marginalizat in ultima perioada. In prima faza ne gandim la un campionat scolar, dar ideea mare consta in alcatuirea unei echipe care sa participe in Divizia A. Am discutat cu Alexandru Meszar care si-a oferit sprijinul si vrea sa ne ajute. Viorel Erdei este varianta pentru postul de antrenor principal”, a afirmat Dorel Cura, care a adaugat ca primul pas este implicarea in Cupa „8 Martie“, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Arad.

Conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Arad si-a mai propus pentru acest an si reformarea echipei de futsal. „Dorinta noastra este de a aduce lumea pe terenul de fotbal. Este o munca vasta, nu va fi usor, dar, impreuna cu colegii mei, vom apela la toate mijloacele pentru indeplinirea acestor obiective”, a declarat Dorel Cura, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Arad.

Sursa: citynews.ro

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Fotbalul feminin, in atentia AJF Arad

  1. Diana zice:

    e foarte interesanta ideea formarii unei echipe de fotbal feminin care sa participe in Divizia A. Eu cred ca multe fete din Arad si-ar dori sa se infiinteze o astfel de echipa cu asemenea obiective. Si mie imi place foarte mult fotbalul, am jucat de mica cu baietii…am jucat si in liceu, am iesit cel mai tehnic jucator in anul 2006 ( la cupa 8 Martie). Era un vis de-al meu pe vremea aceea sa joc intr-o echipa de fotbal la nivel national. Mult succes si ar trebui sa se faca mai multe reclame, afise…pentru ca sa se inscrie cat mai multe fete; multe fete nici nu stiu de existenta unei echipe de fotbal feminin. Acele fete care joaca fotbal prin divizia A chiar sunt de admirat, deoarece ele joaca mai mult de placere, fara sa fie platite. Asta e cel mai important lucru sa faci ceva din placere…si nu numai pentru bani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s