Obiectiv: limitarea proportiei scorului

Seria jocurilor importante pentru fetele de la CS Brazi se va încheia duminica, atunci când vor întâlni, în deplasare, formaţia CFF Olimpia Cluj-Napoca. Ardelencele sunt neînvinse în această stagiune de campionat şi au ca obiectiv câştigarea titlului, aflându-se pe locul secund al ierarhiei provizorii. În schimb, jucătoarele antrenate de Alexandru Iordache şi Valentin Stanciu au acumulat, în cele zece etape scurse, 21 de puncte, zestre care clasează formaţia prahoveană pe locul al treilea, adică pe o poziţie mai mult decât onorabilă în condiţiile în care se află la primul an de la înfiinţare.

Deşi se află în ”coasta” adversarului de mâine, oficialii formaţiei de la CS Brazi au spus că obiectivul meciului cu Olimpia Cluj-Napoca este limitarea proporţiei scorului, recunoscând, astfel, valoarea ardelencelor. Pentru jocul de duminică, antrenorii formaţiei prahovene nu pot conta pe Magdalena Poenaru, în continuare accidentată.

Partida cu CFF Olimpia Cluj-Napoca va fi al treilea joc disputat de prahovence în decursul a şapte zile, în precedentele două acumulând o victorie (3-1 acasă cu FC Nicolae Dobrin) şi o înfrângere (1-6 în deplasare cu FCM Târgu Mureş, campioana en-titre). De altfel, partida cu FC Nicolae Dobrin a fost ultima de pe teren propriu pentru CS Brazi în acest tur de campionat. Ar fi trebuit să mai dispute jocul cu Smart Bucureşti, dar gruparea din Capitală s-a retras din competiţie imediat după desfăşurarea primei etape a actualului sezon.

În afară de partida jucătoarelor de la CS Brazi, runda a XI-a se desfăşoară după următorul program: Sporting Craiova – FC Alice&Tunes Piteşti, Metalul Vlahiţa – CFF Clujana Cluj-Napoca Feminin, SN Constanţa – AFC Fair Play Bucureşti, Motorul Oradea – CSŞ Târgovişte Feminin, FC Nicolae Dobrin – FCM Târgu Mureş.

Sursa: prahovasport.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în CFF Olimpia Cluj, CS Brazi, Liga I feminin și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Obiectiv: limitarea proportiei scorului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s