Misiune imposibila

Jucatoarele de la CS Brazi au programata maine, de la ora 11.00, etapa a 9-a din cadrul Ligii I de fotbal feminin. Sportivele antrenate de Alexandru Iordache si Valentin Stanciu se vor deplasa pe terenul (Transil) actualului lider al esalonului, FCM Targu Mures. In urma cu trei etape, formatia prahoveana a izbutit sa detroneze liderul de atunci al seriei, Real Craiova, formatie care dupa acel joc a ajuns pana pe locul patru al clasamentului. In schimb, formatia prahoveana se situeaza pe un onorant loc trei, desi echipa se afla la cea dintai aparitie pe prima scena fotbalistica feminina a tarii.
Inaintea jocului de la Targu Mures, antrenorul Alexandru Iordache este optimist in sansele echipei sale, acesta afirmand: „Daca vom sta bine in teren, atunci adversarele noastre nu au cum sa ne surprinda”. In aceasta saptamana, tehnicianul le-a programat elevelor sale numai antrenamente tehnico-tactice, mai ales ca vor urma trei partide in sapte zile. Dupa duelul de la Targu Mures, pentru sportivele prahovene urmeaza intermediara de miecuri, de pe teren propriu, cu FC Nicolae Dobrin, saptamana incheindu-se cu o alta deplasare de foc, meciul cu CFF Olimpia Cluj.
Revenind la partida de duminica, mijlocasul Magdalena Poenaru are sanse mici sa evolueze, fiind nerefacuta dupa accidentarea suferita in disputa de la Targoviste, cu CSS din localitate. In rest, celelalte jucatoare din lot sunt valide, astfel ca Iordache poate utiliza cel mai bun „11” posibil.
Intalnirea dintre cele doua grupari va fi oficiata de trei reprezentante ale sexului frumos, toate originare din municipiul Targu Mures: Kinga Lobensutz, Elena Munteanu si Andra Tanasuc.
In aceasta etapa, in afara de meciul formatiei din Brazi, se mai disputa urmatoarele jocuri: Sporting Craiova – Metalul Vlahita, SN Constanta – FC Alice&Tunes Pitesti, Motorul Oradea – CFF Clujana Cluj-Napoca Feminin, CFF Olimpia Cluj – CSS Targoviste Feminin si FC Nicolae Dobrin – Real Craiova.

Sursa: ziarulprahova.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în CS Brazi, Liga I feminin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s