Fair Play Bucuresti a refuzat sa joace cu CFF Olimpia

Echipa de fotbal feminin CFF Olimpia s-a deplasat degeaba la Bucuresti, unde trebuia sa intalneasca astazi pe AFC Fair Play Bucuresti. Partida nu s-a mai jucat pentru ca nu s-a asigurat asistenta medicala.

Antrenorul CFF Olimpia, Iulian Szekely, a explicat ca echipa sa a intrat in aceasta dimineata pe terenul de joc, dar a fost anuntata ca meciul nu se mai disputa, ca o forma de protest impotriva formatiei clujene.

“Meciul nu s-a jucat pentru ca nu s-a asigurat asistenta medicala. A fost o forma de protest impotriva echipei noastre si a lui Mirel Albon. Cand am ajuns la meci, fetele de la Fair Play Bucuresti erau pe teren, se antrenau. Cred ca a fost premeditata toata treaba. Arbitrul si delegatul meciului ne-au spus ca este o forma de protest impotriva echipei noastre, dupa golurile multe pe care le-am dat pana acum”, a declarat Szekely pentru citynews.ro.

Acesta a mai spus ca va depune un memoriu la Federatia Romana de Fotbal. “E sigur ca vom primi 3-0 la masa verde. Federatia a suportat costurile pentru transport, cazare si masa”, a mai spus Szekely.

Meciul trebuia sa fie arbitrat de o brigada din Bucuresti, cu Marius Chilom la centru, ajutat de asistentii Dan Florin Niculescu si Adrian Stancu. In urmatoarea etapa, CFF Olimpia va juca pe teren propriu cu CSS Targoviste, duminica, in 14 octombrie.

Cealalta echipa clujeana de fotbal feminin, CFF Clujana, a stat in acesta etapa, fiind programata initial sa joace cu Smart Sport Bucuresti, care s-a retras din campionat. De la infiintarea echipei, Olimpia a reusit sa se impuna in toate partidele din acest campionat, pe care le-a castigat la diferente de scor foarte mari.

Rezultatele obtinute de CFF Olimpia de la debutul campionatului:

CFF Olimpia – Sporting Craiova: 15-0
Smart Sport Bucuresti – CFF Olimpia – a stat
CFF Olimpia – CS Motorul Oradea: 11-0
SN Constanta – CFF Olimpia: 0-18
CFF Olimpia – CS Metalul Vlahita: 11-0
FC Alice Tunes Pitesti – CFF Olimpia: 0-19
CFF Olimpia – CFF Clujana: 13-2

Sursa: citynews.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CFF Clujana Cluj, CFF Olimpia Cluj, Fair Play Bucuresti, Smart Sport Bucuresti. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Fair Play Bucuresti a refuzat sa joace cu CFF Olimpia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s