Alegeri cu samanta de scandal pentru un loc in Comitetul Executiv al FRF

Adunarea Generala Extraordinara pentru alegerea reprezentantului cluburilor cu activitate exclusiva de fotbal feminin in CEx al FRF, desfasurata vineri la Casa Fotbalului, a avut parte si de un inedit ‘show’ al carui protagonist a fost unul dintre candidati, Nicu Neagoe – seful AJF Dolj.

‘Circul’ a pornit de la o chestiune de procedura – cine are si cine nu dreptul, conform ROAF, sa-si depuna candidatura pentru Comitetul Executiv din partea ‘sportului rege’ feminin – Nicu Neagoe cerand lamuriri clare in acest sens de la unul dintre juristii federatiei prezenti la sedinta.

Cum cel indreptatit sa lumineze oficial contoversa pusa pe tapet n-a reusit s-o faca, decat evaziv, a fost chemat in ajutor sa ‘arbitreze’ speta, chiar responsabilul compartimentului juridic al FRF, Adrian Stangaciu, numai ca nici acesta n-a lamurit transant lucrurile, incat Nicu Neagoe a luat mai tare ‘foc’. Si, putin a lipsit sa se ajunga chiar la paruiala.

Cand spiritele, foarte incinse la un moment dat, s-au potolit – dupa vreo 20 de minute de atmosfera gen Parlamentul anilor ’90 – s-a trecut la votul propriu zis. Cei trei pretendenti acceptati, Marian Palarie – Sporting Craiova, Ion Barbacioru – AFC Fair Play Bucuresti si ‘razvratitul’ Nicu Neagoe – Real Craiova, s-au confruntat in doua tururi de scrutin, cel care a reusit sa-i ia locul demisionarului Daniel Robe in CEx al FRF fiind Marian Palarie (craioveanul a castigat la un vot diferenta in fata lui Barbacioru).

Sursa: ziare.com

Reclame
Acest articol a fost publicat în Liga I feminin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s