Fotbal între fete la „Bibescu“

Fotbalistele de la divizionara A Sporting Craiova au jucat ieri-dimineaţă un meci demonstrativ în compania elevelor de la Grupul Şcolar „George Bibescu“, din cartierul craiovean Corniţoiu. Chiar dacă s-a jucat pe un teren inadecvat şi cu porţi mici, partida a fost pe placul liceenilor aflaţi pe margine, care au savurat fiecare fază a fotbalistelor de la Sporting, dar şi a colegelor lor, care nu erau deloc începătoare în acest sport, anul trecut ele ocupând locul trei la competiţia de fotbal feminin interlicee. Meciul a fost câştigat de Sporting, cu 5-0, chiar dacă pe final jucătoarele de la „Bibescu“ au fost ajutate din teren de profesoara Andreea Zamfir. Acţiunea a avut scopul de a promova fotbalul feminin, dar şi de selecţie, la sfârşitul partidei mai multe eleve manifestându-şi dorinţa de a se alătura echipei Sporting, pregătită de fosta campioană naţională Victorina Simion.
„Sunt încântat de această acţiune, pentru că de obicei fotbalul feminin nu prezintă interes la fel de mare precum cel masculin. Am reuşit să atragem către echipa şcolii, atât la fotbal, cât şi la volei, cam 75 la sută din eleve, pentru că nu avem multe, dat fiind profilul şcolii. Sunt bucuros că am creat o stare de spirit pozitivă faţă de educaţia fizică şi dovadă este faptul că în fiecare zi de miercuri profesorii, chiar şi directorul Petre Cauc, fac mişcare la şcoală, practicând diferite sporturi“, a spus Daniel Mitruţi, profesor de educaţie fizică la Grupul Şcolar „George Bibescu“.

Jocuri dificile în weekend pentru Sporting
şi Real

Mâine, Sporting, echipă aflată pe locul 7 în prima ligă, după şapte partide disputate, va juca în compania fetelor de la Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu“, iar duminică au meci greu în campionat, la Brazi, echipă care a provocat runda trecută prima înfrângere celeilalte echipe craiovene, Real (antrenor Sorin Pătraşcu). Şi fetele de la Real, care sunt pe primul loc în clasament, vor avea un joc dificil, urmând să primească vizita campioanei en-titre FC Municipal Târgu Mureş.

Sursa: gds.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CS Real Craiova, FC Sporting Craiova, Liga I feminin și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s