Consiliul Local Cluj sprijina fotbalul feminin

Consilierii locali clujeni vor analiza in sedinta de astazi un proiect de hotarire privind incheierea unui protocol de colaborare cu cei de la Clubul de Fotbal Feminin Olimpia Cluj.

Protocolul are ca obiect înfiintarea primei Academii de Fotbal Feminin din România, printr-un proiect aprobat de catre Federatia Româna de Fotbal si UEFA. Reamintim ca luna trecuta un protocol similar a fost încheiat si cu forul judetean clujean.
Proiectul celor de la Olimpia are ca scop dezvoltarea fotbalului feminin din România, prin formarea a peste 200 de sportive, organizate pe categorii de vîrsta. Protocolul de colaborare între cele doua parti va fi încheiat pe o perioada de timp nedeterminata, iar printre atributiile ce îi revin municipalitatii se numara sprijinirea Clubului de Fotbal Feminin Olimpia Cluj-Napoca, în limita competentelor ce îi revin potrivit legii, în vederea obtinerii de informatii, acorduri, din partea altor autoritati sau institutii publice, necesare în vederea înfiintarii primei Academii de Fotbal Feminin din România. La rîndul sau, Clubul de Fotbal Feminin Olimpia Cluj-Napoca va trebui sa organizeze si sa coordoneze activitatea Academiei de Fotbal Feminin din România si sa asigure selectia si pregatirea specifica sportivilor pentru participarea la competitiile de fotbal feminin, precum si dezvoltarea bazei materiale care sa sustina activitatea sportiva.

Sursa: monitorulcj.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în CFF Olimpia Cluj. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Consiliul Local Cluj sprijina fotbalul feminin

  1. womenfootballworld zice:

    La Pitesti deja sau inaintat actele pentru infintarea Academiei de Fotbal Feminin Women Football World. Adi Predescu,patronul academiei si al portalui http://www.womenfootballworld.com (ce urmeaza a se inaugura) va deschide pentru inceput puncte de lucru in urmatoarele orase.Pitesti,Brasov,Slatina,Valcea.Tot Adi Predescu afirma ca este de laudat initiativa celor de Cluj dar nu crede ca in contextul situatiei economice din tara sa se implice primariile. Acesta a declarat : ”Cine investeste bani in fotbalul feminin din Romania o face nu pentru a avea el personal satisfactie ci urmasii lui si pentru a ramana in istoria fotbaluli roman ca un pioner al acestei ramuri sportive”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s