Fotbalistele din Bănie, cu poftă de gol

Ambele echipe craiovene de fotbal feminin s-au impus, duminică, fără probleme în runda a patra a Ligii I. Sporting (antrenor Victorina Simion) a învins CSS Târgovişte cu 10-3, pe stadionul „Electroputere“, iar CS Real (antrenor Sorin Pătraşcu) s-a impus în deplasare, pe terenul formaţiei Fair Play Bucureşti cu scorul de 6-0. Sporting a înregistrat al doilea succes consecutiv la scor, îmbunătăţindu-şi golaverajul (17 marcate, 19 primite), după ce în runda inaugurală a primit 15 goluri de la Olimpia Cluj fără să înscrie vreunul.
În partida cu CSS Târgovişte, pentru formaţia antrenată de Victorina Simion au înscris jucătoarele: Diana Buză (5 goluri), Goncea (2), A. Maria (2) şi Rogojină. „Din punctul meu de vedere consider că am evoluat mai bine de la un meci la altul, a început să se lege şi la noi jocul, dar cu toate acestea avem foarte mult de muncă. Sperăm ca prin dăruire şi ambiţie să facem partide cât mai bune şi să realizăm obiectivul propus“, a spus Diana Buză, principala marcatoare în disputa de pe stadionul „Electroputere“. Victorina Simion a trimis în teren jucătoarele: Dragomir – Godeanu, Oniciu, Davidescu, Rogojină – Foleanu, Iacoviţă, Diana Buză, Claudia Buză – Goncea, A. Maria. A mai intrat: A. Ene.

Real, fără gol primit

Real Craiova a obţinut al treilea succes consecutiv, portarul Flori Bertea reuşind performanţa să nu primească nici un gol în acest sezon. „Am dominat partida din primul până în ultimul minut şi principalul nostru adversar a fost gazonul greu, impracticabil, iar noi fiind o echipă care construieşte cu mingea jos am întâmpinat probleme. Cum şutau fetele săreau smocuri de iarbă. Am avut 20 de ocazii de gol, patru bare, şi am reuşit doar şase goluri. Echipa este pe un drum bun şi ne-am propus să nu primim gol prea curând“, a spus ieri antrenorul Sorin Pătraşcu. Real a marcat în trei etape zece goluri şi nu a primit nici unul. La Real au evoluat duminică următoarele jucătoare: Bertea – Dragomir, Ristache, Pozmac – Neacşu, Dunavăţu, Cojocaru, Tomescu – Vâlciu, A. Peşu, Stanciu. A mai intrat: Piringiu. Golurile au fost marcate de Alina Peşu (4), Tomescu şi Vâlciu. Duminică, Real va juca acasă cu CSS Târgovişte, iar Sporting în deplasare, cu Motorul Oradea. În etapa a şasea (24 octombrie) va avea loc derbiul craiovean. Până atunci, fetele de la Real mai au de disputat o partidă restantă cu Clujana Cluj.

Sursa: gds.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CS Real Craiova, FC Sporting Craiova, Liga I feminin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s