Craiovencele se pricep la fotbal. Sportig şi Real victorii în campionat, Diana Buză a marcat de cinci ori

Echipele craiovene de fotbal feminin s-au impus fără probleme în etapa a 4-a a Ligii I. Sporting a bătut acasă, cu 10-3, pe CSS Târgovişte, iar Real a câştigat cu 6-0 în deplasarea de la Bucureşti.

Pe stadionul Electroputere din Bănie, Sporting Craiova a făcut legea, elevele Victorinei Simion marcând zece goluri, dintre care cinci au fost reuşite de Diana Buză. Goncea (2), A. Maria (2) şi Rogojină au înscris şi ele pentru Sporting în victoria cu 10-3.

Victorina Simion a trimis în teren jucătoarele: Dragomir – Godeanu, Oniciu, Davidescu, Rogojină – Foleanu, Iacoviţă, Diana Buză, Claudia Buză – Goncea, A. Maria. A mai intrat: A. Ene.

La rândul ei, echipa CS Real Craiova pregătită de Sorin Pătraşcu s-a impus pe terenul formaţiei Fair Play Bucureşti cu scorul de 6-0. Golurile au fost marcate de Alina Peşu (4), Tomescu şi Vâlciu.

La Real au evoluat următoarele jucătoare: Bertea – Dragomir, Ristache, Pozmac – Neacşu, Dunavăţu, Cojocaru, Tomescu – Vâlciu, A. Peşu, Stanciu. A mai intrat: Piringiu. G

Duminică, Real va juca la Craiova, cu CSS Târgovişte, iar Sporting în deplasare, cu Motorul Oradea.

Sursa: adevarul.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CS Real Craiova, FC Sporting Craiova, Liga I feminin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s