Fotbalistele de la Sporting evoluează pe „Electro“

Cele două prim-divizionare de fotbal feminin craiovene, CS Real şi Sporting, vor juca duminică partide din cadrul etapei a patra. Sporting va primi vizita formaţiei CSS Târgovişte, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Roşie, începând de la ora 13.00, iar Real va evolua în deplasare, contra celor de la Fair Play Bucureşti, de la ora 11.00.
Ambele formaţii din Bănie au stat în etapa trecută. Real a amânat meciul contra multiplei campioane Clujana Cluj, deoarece ambele combatante aveau jucătoare convocate la loturile naţionale, iar Sporting ar fi trebuit să întâlnească Smart Bucureşti, echipă care s-a retras după prima etapă.
Sporting, echipă condusă de pe bancă de fosta componentă a naţionalei României, Victorina Simion, a înregistrat până acum un eşec usturător, 15-0, cu Olimpia Cluj, şi o victorie, pe teren propriu, 7-1, cu Fair Play Bucureşti, iar disputa cu Târgovişte se anunţă dificilă pentru formaţia craioveană, care are doar două jocuri oficiale în această componenţă. Partida va fi condusă de o brigadă locală, formată din: Cătălin Găman – Daniel Pătraşcu şi Cristian Nicola.
Real Craiova, formaţie pregătită de Sorin Pătraşcu, este neînvinsă în acest sezon şi în privinţa partidei din Capitală cu Fair Play nu se pune problema învingătoarei, ci doar cu cât se vor impune doljencele.

Sursa: gds.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CS Real Craiova, FC Sporting Craiova, Liga I feminin. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s