Olimpia Cluj se asociaza cu CJ pentru infiintarea Academiei

Echipa de fotbal feminin CFF Olimpia Cluj ar putea primi un sprijin din partea Consiliului Judetean Cluj in vederea infiintarii primei Academii de Fotbal Feminin din Romania.

In sedinta Consiliului Judetean Cluj din 29 spetembrie se va discuta pe marginea proiectului privind protocolul de colaborare intre Consiliul Judetean Cluj si nou-infiintata echipa de fotbal feminin, CFF Olimpia Cluj. Proiectul are ca scop dezvoltarea fotbalului feminin din Romania, prin formarea a peste 200 de sportive, organizate pe categorii de varsta. Proiectul Academiei de Fotbal a fost deja aprobat de catre Federatia Romana de fotbal si UEFA.

„Speram ca in 29 septembrie consilierii judeteni sa isi dea acordul pentru acest proeict, iar pe viitor sa putem primi sprijin din partea lor. Urmeaza ca in scrurt timp sa semnam un acord de colaborare si cu Pirmaria Cluj-Napoca”, a declarat, pentru citynews.ro, Mirel Albon, managerul echipei Olimpia Cluj.

Olimpia Cluj a castigat in prima etapa a Ligii I, scor 15-0, cu Sporting Craiova, iar in etapa a doua, disputata sambata, nu a jucat deoarece Smart Bucuresti s-a retras din campionat.
Rezultatul echipei bucurestene din prima etapa va fi anulat.

Sursa: citynews.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CFF Olimpia Cluj, Liga I feminin și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s