CFF Olimpia Cluj a debutat cu o victorie in campionat

Cea mai noua echipa de fotbal feminin din Cluj, CFF Olimpia, a inceput cu o victorie Campionatul Ligii I. Clujencele s-au impus cu scorul de 15-0 (6-0), in fata vicecampioanei sezonului trecut, FC Sporting Craiova. Meciul a contat pentru prima etapa a Ligii I la fotbal feminin si s-a disputat la Baza Sportiva FC Ardealul, din Someseni.

De la CFF Olimpia au reusit sa marcheze Dusa (min. 18, 26, 30, 53, 56 si 66), Cosma (min. 51, 54 si 75), Bortan (min. 12 si 59), Lunca (min. 15 si 78), Batea (min. 33) si Ciulacu (min. 83).
Clujencele au inceput partida cu Boanda – Sarghe, Corduneanu, Ficzay, Giurgiu (min. 46 Vescan) – Bortan, Vatafu (min. 46 Ciulacu) – Lunca, Batea, Cosma – Dusa.

Din noua echipa de fotbal feminin fac parte 8 jucatoare de la cealalta formatiei, CFF Clujana. Este vorba de  Boanda, Corduneanu, Ficzay, Giurgiu, Bortan, Vatafu, Batea si Cosma. Noul club sportiv de fotbal feminin, CFF Olimpia a fost infiintat de Mirel Albon, fostul antrenor al echipei CFF Clujana.

Albon va ramane in continuare si antrenor secund la echipa nationala de senioare a Romaniei si antrenor principal la nationala de junioare. Fetele de la CFF Olimpia sunt pregatire de antrenorul principal Iulian Szekely. Antrenorii secunzi ai echipei sunt Raluca Sarghie si Ioana Bortan, care raman si jucatoare de teren.

Sursa: citynews.ro


Reclame
Acest articol a fost publicat în CFF Olimpia Cluj, FC Sporting Craiova, Liga I feminin și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s