Incepe Liga I de fotbal feminin

Duminică se va da startul în noua ediţie a Ligii I de fotbal feminin. La campionat iau parte 14 echipe, printre acestea aflându-se Motorul Oradea, una din puţinele formaţii care a participat la toate ediţiile, începând de la înfiinţarea ligii feminine. Echipa orădeană are un start dificil, urmând să joace în deplasare cu campioana ediţiei trecute, FC Municipal Târgu Mureş. Problemele formaţiei noastre sunt însă de natură financiară.

„Începem campionatul dar sperăm să îl şi terminăm. Deocamdată avem resurse financiare pentru debut, pentru deplasarea la Târgu Mureş. Nutrim speranţa că nu vom fi lăsaţi de izbelişte pentru etapele care urmează”, ne-a declarat secretarul CS Motorul, Gheorghe Pop. Antrenorii Papp Attila sr şi Papp Attila jr au la dispoziţie acelaşi lot ca în sezonul precedent, plus surorile Manuela şi Ionela Voica. Acestea au revenit la echipa orădeană şi sunt apte de joc pentru meciul de debut, cu FCM Târgu Mureş.

Sursa: bihon.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în FCM Targu Mures, Liga I feminin, Motorul Oradea și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s