Fetele de la CS Brazi sunt gata de start

Echipa de fotbal feminin CS Brazi – pregatita de catre antrenorii Alexandru Iordache si Valentin Stanciu – este gata de startul in noua editie de campionat a Diviziei “A”, care va incepe duminica. Tinerele domnisoare indragostite de sportul rege si care vor apara, in premiera absoluta, culorile clubului din Brazi se pregatesc cu asiduitate pentru ca debutul lor la nivelul primei ligi valorice sa fie unul fast. Si asta in conditiile in care vor intalni pe SN Constanta, o grupare cu vechi state de serviciu pe esichierul fotbalului feminin din Romania. Pentru ca totul sa fi OK, la stadionul din comuna Brazi se lucreaza intens pentru punerea la punct, sub toate aspectele, a vestiarelor si a anexelor, tocmai pentru ca suporterii sa aiba, si ei, conditii bune de vizionare a meciului.
Prin amabilitatea antrenorului principal al formatiei CS Brazi, prof. Alexandru Iordache, am intrat in posesia lotului de jucatoare pe care il are la dispozitie pentru etapa de debut:
Ionela Dinca, Mirela Stoica (portari) – Oana Radu, Magdalena Poenaru, Gabriela Bucur, Diana Florea, Madalina Craciun, Mihaela Radu, Mihaela Burtica, Mihaela Grozeanu, Sinela Tanase, Nina Anca, Mihaela Bacescu, Cristina Manitiu, Andra Raducanu, Catalina Stan, Maria Dumitru, Alina Grigore, Andreea Zainescu, Loredana Ene si Maria Bardea (jucatoare de camp).
“In cele doua antrenamente din aceasta saptamana, cel de maine (n.n – azi) si cel de vineri, vom pune la punct strategia jocului pentru ca prestatia noastra sa recompenseze increderea ce ne-a fost acordata de catre oficialitatile comunei. Am convingerea ca vom avea parte si de sprijinul suporterilor nostri”, ne-a declarat tehnicianul formatiei, Alexandru Iordache.

Sursa: ziarulprahova.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CS Brazi, SN Constanta. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s