„Mercenarele“, excluse din lot!

Echipa de fotbal feminin SN Constanţa şi-a reluat pregătirile în vederea sezonului 2010 / 2011 al Ligii I. De zece zile, jucătoarele se antrenează pe stadionul din spatele Gării CFR, iar lotul pe care se va baza tehnicianul Ion Zlate a suferit modificări semnificative faţă de cel rulat în campionatul precedent.

„Am renunţat la fotbalistele care veneau doar la meciuri şi care, chiar şi atunci, făceau figuraţie pe teren, urmărindu-şi numai interesele personale. În noul campionat, dau credit total tinereţii. Am reluat pregătirile, situaţia este destul de dificilă, dar mergem înainte. Majoritatea fetelor sunt din judeţ, vin la antrenamente în funcţie de posibilităţile financiare, aşa că nu am niciodată formula completă. O să înceapă şi şcoala, va fi şi mai greu de respectat un program. Cu toate acestea, voi promova la prima echipă foarte multe junioare. Deşi randamentul lor este de cel mult 50 la sută, din cauza lipsei de experienţă, trebuie să avem răbdare cu aceste sportive, pentru că ele sunt viitorul fotbalului feminin românesc. Performanţă nu se poate face cu jucătoare de 30 de ani, care se gândesc numai la bani”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, antrenorul Ion Zlate.

Nicio zi fără acţiuni de selecţie

În fiecare zi, între orele 8.00 şi 18.00, la stadionul SNC, sunt organizate acţiuni de selecţie la disciplina fotbal feminin. Sunt aşteptate fete cu vârste între 6 şi 18 ani, care au practicat sau nu anterior alte sporturi.

Sursa: cugetliber.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în SN Constanta și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s