CS Brazi are statut de Divizia „A”!

La finele saptamanii trecute, oficialii clubului CS Brazi au intrat in posesia documentelor care confera noii lor echipe de fotbal feminin statut de prim divizionara.
In atare conditii cei doi antrenori – prof. Alexandru Iordache si secundul sau, Valentin Stanciu – continua sa conduca cate doua antrenamente pe saptamana, suficient de complexe pentru ca tinerele domnisoare sa reprezinte cat mai bine formatia din Brazi in competitia oficiala care va incepe luna viitoare.
Mai multe amanunte despre nou infiintata grupare prahoveana am aflat de la ex-petrolistul Nicu Lazar – presedintele CS Brazi, care ne-a facut unele precizari:”S-au perfectat actele necesare participarii noastre in competitie, urmand ca in cea de-a doua parte a acestei luni, reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal sa descinda la baza noastra sportiva in vederea omologarii terenului. Calendarul competitional dar si alte detalii le vom obtine in cursul saptamanii viitoare cand va avea loc Adunarea Generala a forului fotbalistic feminin romanesc”.
De la interlocutorul nostru am mai aflat ca la baza sportiva din Brazi se lucreaza intens pentru reamenajarea vestiarelor, a grupurilor sanitare dar si marirea numarului de locuri ale tribunei.Presedintele Nicu Lazar face un apel – si prin intermediul cotidianului nostru – la tinerele fete iubitoare ale sportului rege, din comunele limitrofe dar si din judetul Prahova, sa participe la selectiile care se vor organiza in comuna Brazi, miercurea de la ora 17:00, si sambata de la ora 9:00. Asadar, tinere domnisoare puteti ataca decisiv un loc de… prim-divizionare la CS Brazi.

Sursa: prahovasport.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CS Brazi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s